pure-original

VERVEN | Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit verf!

Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk van hoogwaardige kwaliteit voor zowel bedrijven als particulieren en werken enkel met de beste verfmerken en een veelvoud aan verfkleuren. Enkele hiervan worden hieronder beschreven:

PURE & ORIGINAL - The charm of natural colours

pure-original-verf-kleurenMet trots voeren wij dit bijzonder mooie merk in ons assortiment.
De verf wordt geproduceerd in een kleine familiefabriek in België waar al ruim 50 jaar met passie en vakmanschap de kennis generatie op generatie wordt overgebracht. Ook de kwasten worden in België gemaakt, deze worden met de hand afgewerkt. Vanuit België worden de producten direct naar de winkels over de hele wereld verstuurd. Zo kan je overal genieten van een mooi thuis, waar je ook woont.

pure-original-verfWie houdt van oorspronkelijke, stijlvolle soberheid komt vanzelf uit bij de verfcollectie van Pure & Original. Deze natuurlijke, ecologisch verantwoord geproduceerde binnen- en buitenverven geven uw huis de allure die het verdient. De toepassingen zijn eindeloos, niet in de laatste plaats omdat alle verf en lak van Pure & Original verkrijgbaar is in wel 135 kleuren.
De binnen- en buitenverven van Pure & Original worden al meer dan vijftig jaar ambachtelijk gemaakt met respect voor mens en natuur. Voor alle verven worden natuurlijke pigmenten gebruikt en zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen.
Behalve bijzondere verf vindt u bij Pure & Original primers, sealers en een groot assortiment kwasten voor een oogverblindend eindresultaat.

De verfsoorten zijn:

pure-original-verf

Kalkverf

Fresco kalkverf van Pure & Original is een duurzame muurverf, samengesteld uit zuivere gebluste kalk en natuurlijke pigmenten, 100% mineraal en dus 100% ecologisch. Sneldrogend, makkelijk aan te brengen, zeer matte uitstraling en in 111 kleurnuances leverbaar.

Krijtverf

Krijt maakt dat Classico krijtverf er zeer mat uitziet, een poederachtige uitstraling heeft en een diepe, volle, egale kleur heeft. 100% natuurlijke pigmenten, eenvoudig te verwerken en afwasbaar.

Lakken

Traditional Paint is lak die geschikt is voor binnen en buiten. Bij Pure & Original vindt u lakverf op oliebasis en op waterbasis.
• Oilbased Egshell heeft een zachte matte glans
• Oilbased Gloss is een echte hoogglanslak
• Waterbased is een bijzonder sterke lak met eiglans.

Marrakech Walls

pure-original-verf

Met de Marrakech Walls kunt u de uitstraling van een matte betonlook of u kunt kiezen voor de spectaculaire warme zachte afwerking met de tadelaktuitstraling, 100% mineraal en dus 100% ecologisch. Gemakkelijk aan te brengen, zorgt ervoor dat de onderlaag blijft ademen, sneldrogend en in 111 kleurnuances leverbaar.

Vloerverf

Floorpaint van Pure & Original is geschikt voor gebruik binnenshuis en is verkrijgbaar in vele schitterende kleuren. De houten vloer, de betonvloer en de trap krijgen precies de allure die u voor ogen hebt.

Kalei

Kaleien is een eeuwenoude techniek om gevels af te werken. Het houdt het midden tussen pleisteren en verven. Kalei wordt met een speciale kwast verwerkt en is o.a. langdurig bestand tegen weersinvloeden.

Gevelverf

Classico Façade is een gevelverf die afwasbaar is, van een ‘antigroensysteem’ is voorzien, zeer gemakkelijk te verwerken is en ademend.

Sikkens

Sikkens

Ontdek de wereld van Sikkens extreme painting.

Sikkens verbetert en vernieuwt continu haar productassortiment, zodat u altijd een product vindt dat aansluit bij uw interesse.

Duurzaamheid is belangrijker dan ooit en wordt de komende jaren steeds belangrijker. Voor Sikkens volstaat het niet om bio of eco op het verfblik te zetten. Zij kiezen voor een andere benadering van duurzaamheid, namelijk: verven produceren die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en die een minimale milieu-impact hebben.

Herbol

Voor snelle, betrouwbare en productieve oplossingen kunt u vertrouwen op de professionele verven van Herbol. Een praktisch assortiment met kwalitatief goede en degelijke producten.

Herbol

Met Herbol levert AkzoNobel een breed assortiment professionele verven voor de professionele schilder. Het assortiment is uitermate geschikt voor projecten waar efficiënt gewerkt moet worden, in tijd en geld. De verven van Herbol hebben al jaren een uitstekende reputatie en beantwoorden aan de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van verftechnologie, kleurentrends en milieuwetgeving.